סופלה שוקולד ממכר ב10 דקות!
זמן בישול/אפייה: 10 דקות | מספר מנות: 6 תבניות מאפינס קטנות | זמן עבודה: | מיומנות: קל
מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים - טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד - העיקר שיהיה מתוק!
מאת : שיר אלגום
דירוג גולשים
5
פרטי
המתכון
המתכון
מצרכים:
מצרכים:
150 גרם שוקולד מריר נשובח
Powered by Shopeat
אופן הכנה:
הוראות הכנה:
1. מחממים תנור ל180 מעלות
2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
3. מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
4. מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. כמה שמערבבים פחות כך הסופלה יוצא יותר טעים!
5. יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון) ומכניסים לתנור
ל-9 דקות בלבד! (שלב זה קריטי מאוד דקה יותר מידי וזה סתם יהיה עוגה רגילה)
6. מוציאים את הסופלות ומוציאים אותם בזהירות מהתבניות ומפזרים מעט אבקת סוכר. בתאבון!
*אם אתם רוצים שהמנה תיראה יותר מפוארת, אחרי שיצקתם לתבניות את התערובת הכניסו גם 2 קוביות שוקולד לבן (להפתעה).
בתאבון!